Sivut

lauantai 12. huhtikuuta 2014

Pitkästä aikaa kuulumisia kuvamuodossa

Mulla on nyt ikävä tilanne, kun kännykkä on ainoa aparaatti jolla pääsen nettiin. Jäin viikonlopun yli kouluun, kun oltiin tänään koulun kautta petexpo-messuilla. Sieltä tuli mukaan kaikenlaisia nameja  Kodalle.
Ollaan Kodan kanssa vähän harjoiteltu tuleviin pentunäyttelyihin sekä lenkkeilty vapaana metsissä. Perus arkitottelevaisuuttakin treenaillaan päivittäin ja Koda onkin jo rauhoittunut aika lailla. Se ei enää jahtaa autoja ja se osaa kävellä kaveri koirien kanssa lenkillä vetämättä niiden luokse. Ohitukset ei ihan vielä suju. Vastaantulijoita kun olisi niin kiva moikata, mutta sitäkin tilaisuuden tullen treenataan. Koda on myös jalkojen kasvamisen myötä alkanut kurkotella  pöydille, mutta ainakun se jää kiinni se komennetaan alas. Muutaman kerran se on silmien välttäessä pöllinyt ruokaa pöydältä. Kiinni jäädessä sitä on toruttu tiukalla ei:llä ja ruoka on otettu pois. Lisäksi mitään ei enää jätetä pöydänreunalle, ettei Koda saa hyötyä pöydälle kurkotellessaan.
Nyt niitä kuvia, kaikki on kännykkä laatuisia, koska kännykällä kirjoittelen! En saa lisättyä kuvatekstejä, mikä on surku, mutta ensviikon keskiviikkona pääsen kotiin koneelle niin voin sitten muokkailla tätä!
Hyvää viikonloppua ja alkavaa ensiviikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti