Sivut

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Kodan elämää kuvina :)

Koda täytti tänää kolme kuukautta, Jee! Mulla ei ole tällä kertaa mitään kerrottavaa, arki sujuu. Koda on energinen ja vitsikäs kuten yleensä. Esimerkiksi, kun ulos lähtiessä laittaisin pannan kaulaan, niin Koda pomppaa pakoon tai heittää selälleen ja alkaa vempuilemaan, koska sehän on leikki! Yleensä hoidan pannan laittamisen välittämättä vempuilusta.
Perjantai-illan ratoksi tein Kodalle suloisen talvisen loimen, joka sopii Kodalle hyvin. Koda vaan ei aina haluaisi sitä pitää päällä, mutta pikku hiljaa oppii siihen. Ompelukoneen ääni oli Kodasta aluksi kummallinen, mutta lopulta Koda nukkui ja viis veisasi hyrinästä. Mutta nyt niitä kuvia!


 Kodan eka lenkki loimi päällä :) 
 Tuossa yllä muutama kuva Kodasta ja loimesta. Sen tekoon käytin porokuvio -kankaan rippeet, vihreää fleeseä ja vanhan muuten rätiksi päätyvän puuvillaisen tyynyliinan. Ompelin fleesin puuvillakankaan ja porokankaan väliin, koska pelkkä fleesekangas olis sähköistäny Kodan turkkia hirveesti, puuvilla vuori ei ole niin sähköistävää materiaalia. 
 Ilmassa oli joku toosi hyvä tuoksu. Koda tykkää muutenkin ulkona jäädä istuskelemaan ja haistelemaan ilmassa olevia tuoksuja. Tosin, kyllä Kodalta luonaa myös ihan nenämaassa menokin. Koulussa meillä onkin ensiviikolla verijälkeen tutustumista ja vähän koitetaankin. Saa nähdä onko se Kodasta pelottavaa.

 Koda oman kokoisessa metsässä :)
 "Joko se nanna tippuu?"
 Käytiin koulun jälkeen Paimiossa vähän kävelemässä :)
Yksi ilta Koda pääsi naama ja peppu -pesulle ja näytti vähän rääpäleeltä.

Tänään taas bussi kohti Paimiota ja uutta viikkoa. :) Koda pääsee takaisin koirakaverien pariin. Juoksutarhalla ollaankin jo tuttuja koiria tapailtu. Kodan kaveripiiriin kuuluu; samojedi-husky-mix, länsigöötti, karjalan karhukoira, lapukka-kultanennoutajamix, pari russelia ja australianpaimenkoira. Erinäköisiä ja erikokoisia koiria ja Koda tulee kaikkien kanssa hyvin toimeen. Välillä pitää riehumista rajoittaa, koska yleensä toisilla koirilla pinna kirenee, kun Koda roikkuu korvassa. Mutta muiden ärähtäessä Koda oppii samalla kallisarvoisia käytöstapoja, siitä miten muiden koirien kanssa käyttäydytään.

Hyvää alkavaa viikkoa!

1 kommentti:

  1. Hei! Löysin tänne blogiin Come Se-kennelin sivuilta :) Todella ihanan värinen Koda!! Ja tosi hieno loimi. Paljon rapsuja pikkuiselle <3

    VastaaPoista