Sivut

perjantai 5. syyskuuta 2014

Eläinlääkärikäyntejä ja kesäisiä päiviä

Oltiin torstaina käymässä eläinlääkärillä Kodan korvien kutinan vuoksi. Hiivatulehdushan se sieltä korvasta löytyi. Kodalla on juuri ollut hiiva korvissa, joka ei sitten parantunutkaan, tällä kertaa vaihdettiin korvatipat toisiin ja hoitokerrat muutettiin kahteen kertaan päivässä. Koda on silti hiivasta huolimatta oma reipas ja energinen itsensä. Eläinlääkärin vastaanotolla Koda makoili rauhassa odotellen ja heilutti häntää jokaiselle ohikulkevalle hoitajalle ja moikkasi kaikkia iloisesti. Eläinlääkärikin sai tutkia korvia ilman ongelmia ja näytteetkin Koda antoi ottaa nätisti.

Eläinlääkärireissun jälkeen jatkettiin linja-autoasemalle ja lähdettiin kohti Kokemäkeä isälleni. Bussissa Koda nukkui rauhallisesti ja matka sujui ongelmitta. Kokemäellä Koda pääsikin sitten heti pihaan vapaaksi ja pääsi illalla mummolaan käymään. Mummolakäynnin jälkeen käytiin vielä metsä/peltolenkillä, jonka aikana Koda sai kirmailla vapaana ja käväisihän se ojassakin rypemässä. Kodalla on hyvä vesivainu, mikään lammikko, oja tai vesiputki ei jää Kodalta huomaamatta. Ihan sama kuinka pieni lammikko on, silti siihen heitetään vatsalleen. Mutta kyllähän tuo viruttamalla puhtaaksi tulee.

Tänään ollaankin sitten lenkkeilty kauniissa kesäisessä säässä. Oltiin lenkillä reilu tunti. Koda sai juosta lenkistä suurimman osan vapaana metsässä ja siellähän se sitten viipotti ja pomppi menemään. Naurettiinkin, että siinä missä me ihmiset kävellään 7km Koda juoksee 17km. Koda kuitenkin pysyi kiltisti näköetäisyydellä tai tuli luokse kutsusta kadotessaan näköpiiristä. Koda auttoi myös tänään illalla puusavotassa. Heiteltiin kolme kuutiota polttopuita liiteriin niin Koda-poika kanteli klapeja pisin pihaa. Koda yritti kovasti auttaa ja ottaa osaa parhaansa mukaan ja ihan hyvinhän se siinä onnistui! Kodan tempauksesta tuleekin mieleen kun heittelin sille eilen palloa, ja kun se toi pallon mulle niin laitoin sen koppaan. Sen jälkeen otin vetolelun ja heitin sen ja kun annoin käskyn "hae" niin Koda juoksi kopalle ja toi pallon mulle. Ihan loogistahan se oli kun palloa kuuluu hakea, enhän mä vaan ymmärtänyt - tyhmä ihminen kun olen, Kodan täytyi taas opettaa että palloja haetaan ja vetoleluja vedetään. Koda valitsi vielä kolmesta tennispallosta sen jonka olin viimeisimpänä heittänyt.

Kuvien saattelemana me toivotetaan aurinkoista viikonloppua kaikille!

Odotellaan lääkäriä ja Koda ottaa rennosti.

Koda odottaa nätisti sivulla bussia

Kodan parin tunnin bussimatka sujui nukkuen.

Kodalla on hieno uusi purulelu. Navetassa vaihdettiin lypsykoneista nännikumit ja vanhat päätyivät luokkakaverien koirille leluiksi. Kodakin sai sellaisen itselleen. Se on ollut erittäin kestävä ja tosi kiva lelu, kun siinä on navetan hajukin.

Pitäähän sitä kuumalla ilmalla mutakylpy ottaa..

Onnellisuus ja kuraisuus kulkee käsikädessä, niin olen kuullut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti